31 oct 2008

Psicolegs per evitar cures gai

Llegeixo avuí una noticia que m'ha fet caure del seient: El Vaticà es planteja recórrer a psicòlegs per evitar religiosos gais... i continuo llegint: "El Vaticà va reiterar ahir que les portes del sacerdoci han d'estar tancades per als que tinguin "una identitat sexual incerta" o "tendències homosexuals fortament consolidades" i va suggerir als responsables dels seminaris que utilitzin l'ajuda de psicòlegs per avaluar, mitjançant tests i entrevistes, si el perfil dels candidats a preparar-se per al ministeri sacerdotal s'ajusta o no a aquests requeriments."

Identitat Sexual incerta??? Tendències homosexuals fortament consolidades???

Però aquests no havien de fer vot de castedat??? Que han de ser heterosexuals??? Si, al cap i a la fi, no poden consumar ni practicar les seves tendències, oi?

Bé, que li preguntin als centenars de nens als estats de Massachussets, Califòrnia i Arizona que van patir abusos durant anys i als que la Diòcesi americana va haver d’indemnitzar amb centenars de milions de dòlars…

Bé, bon senyal que al menys al Vaticà reconeguin que s'han de posar mans a l'obra.


Leia Mais…

30 oct 2008

Facebook i MySpace, un perill





Sembla que la paraula de moda a la xarxa durant aquests ultims mesos, Facebook, és ara un perill donada la quantitat de fraus comesos sota el seu nom durant les ultimes setmanes. També ens diuen els diaris avuí que tant Facebook com MySpace son un "colador" d'intrusos sense precedents i que les agencies de protecció de dades de 37 països alerten sobre el perill que donar-se d'alta en aquests serveis ens pot crear.
A aquestes pàgines socials, els usuaris introdueixen dades personals que, teoricament, només veuràn els amics que estiguin vinculats, però no sempre és així.  A 27 empleats d'un club automobilístic de California els van acomiadar per creuar missatges ofensius dins les seves xarxes privades de MySpace. Malauradament, algú li va fer arrivar a la direcció. Un professor de religió de Las Vegas va ser fulminantment acomiadat de la seva feina quan va reconeixer a la seva pagina personal de Facebook les seves inclinacions homosexuals...
En definitiva, creem eines d'intercanvi social per que ens comuniquem més entre nosaltres (sense sortir de l'ordinador, es clar, però això és un altre tema del que ja parlarem) i al final la fem servir com a arma de doble fil, sobre tot als Estats Units, el país de la doble moral.

Leia Mais…

Primera experiència personal en blocs

Bé...

Tal i com diu el títol d'aquesta entrada, aquesta és la meva primera experiència dins el món blocaire. M'agradaria convertir aquest bloc en un lloc on poder compartir experiències, il·lusions, pensaments i d'altres questions.
Per començar aquest bloc, havia pensat en obrir-lo incloent un video d'un music que m'agrada molt, el japonés Ryuichi Sakamoto, que crec que es va fer servir com a final a la película "Babel"; però finalment, per culpa dels copyright, he hagut de deixar escapar aquesta idea.
Fins aviat!

Finalment, he pogut incloure el video gràcies a youtube. Espero que ho disfruteu tant com jo ho faig!



Leia Mais…