26 abr 2009

Showman Berlusconi


Fa uns dies apareixia la noticia que Silvio Berlusconi, escàs d'adeptes a la representació del seu partit (PDL) a Europa, havia perfilat una llista repleta de dones gogos, models i actrius de TV.
Déu ser que l'ultim lifting li ha estirat tant la cara que no li deixa pensar amb claredat per que avui es publicava que ha aconsellat als afectats pel terratremol de fa unes setmanes a la població de L'Aquila que tenen una excel·lent oportunitat de renovar els mobles a Ikea.
O és el lifting o poder te accions a Ikea....

Leia Mais…

El último superviviente



Avui a Cuatro i, després de varies setmanes d'intensa campanya, ha programat els sis primers episodis de la gran serie "Lost" (Perdidos). Confesso ser-ne un fan de la sèrie des de fa uns pocs mesos. Crec que és la millor sèrie americana que s'ha fet en els darrers anys (amb el permís de "Prison Break", clar...) i he de reconèixer que m'ha tingut molt enganxat durant els darrers mesos. És d'aquelles sèries que, quan acabes un capítol vols veure el seguent.
Ara bé, abans i després de la marató d'avui a Cuatro han fet un documental del Discovery Channel anomenat "El último Superviviente" ón un intrépid aventurer anomenat Bear Grylls ensenya tècniques de supervivencia en llocs extrems. El Jesus Calleja de torn a Anglaterra. El tal Grylls és un ex-militar de les forces especials angleses, molt conegut a Gran Bretanya per haver fet documentals de supervivencia a llocs tan extrems com l'Antartida o el desert del Sahara acompanyat només de la seva navalla.
M'ha semblat molt curiós el tipus... fins i tot interessant... però fent una ullada per internet he trobat coses com aquestes d'aquest noi:



o aquesta altra:



O sigui, ens venen al rei de la supervivència, l'expert en sortir-se'n de llocs extrems quan realment és un frau.
Espero no trobar videos del Calleja ón l'enxampin com a aquest nano. Que seria llavors del meu idealisme intrépid???


Leia Mais…

8 abr 2009

Web collonuda


Avui algú m'ha enviat un enllaç a una pàgina web curiosa: Orangizer
De les millors webs que m'he trobat ultimament....

Leia Mais…

6 abr 2009

Bjork substituirà Robert Plant a Led Zepellin

Doncs bé, el passat dia 1 la cantant islandesa Bjork va publicar a la seva pàgina web oficial que acceptava substituir l'incombustible Robert Plant i posar la veu als concerts que Led Zeppelin te previstos durant els propers mesos.
Tot això no va ser que més que una "innocentada" que la mateixa Bjork va voler donar als seus fans el passat dia 1 d'Abril, l'anomenat "April fool's day", que al món anglosaxó és lo que nosaltres coneguem com el "dia dels innocents".

Us deixo un video d'una cançó de Bjork que em va acompanyar durant molt de temps. Per cert!, el cor amb que va gravar aquesta cançó i que la var acompanyar durant les gires està format per autèntiques dones esquimals procedents d'Islandia i Groenlandia.




Leia Mais…