26 abr 2009

El último superviviente



Avui a Cuatro i, després de varies setmanes d'intensa campanya, ha programat els sis primers episodis de la gran serie "Lost" (Perdidos). Confesso ser-ne un fan de la sèrie des de fa uns pocs mesos. Crec que és la millor sèrie americana que s'ha fet en els darrers anys (amb el permís de "Prison Break", clar...) i he de reconèixer que m'ha tingut molt enganxat durant els darrers mesos. És d'aquelles sèries que, quan acabes un capítol vols veure el seguent.
Ara bé, abans i després de la marató d'avui a Cuatro han fet un documental del Discovery Channel anomenat "El último Superviviente" ón un intrépid aventurer anomenat Bear Grylls ensenya tècniques de supervivencia en llocs extrems. El Jesus Calleja de torn a Anglaterra. El tal Grylls és un ex-militar de les forces especials angleses, molt conegut a Gran Bretanya per haver fet documentals de supervivencia a llocs tan extrems com l'Antartida o el desert del Sahara acompanyat només de la seva navalla.
M'ha semblat molt curiós el tipus... fins i tot interessant... però fent una ullada per internet he trobat coses com aquestes d'aquest noi:



o aquesta altra:



O sigui, ens venen al rei de la supervivència, l'expert en sortir-se'n de llocs extrems quan realment és un frau.
Espero no trobar videos del Calleja ón l'enxampin com a aquest nano. Que seria llavors del meu idealisme intrépid???


2 comentaris:

elbosquefantasma dijo...

luego se quejan de internet, TVE tenía esta serie, y la ha maltratado. Esperemos que Cuatro le haga justicia, sino nos quedan los DVDs e internet.

Pipo dijo...

Cuanta razón tienes... TVE programaba LOST a horas intempestivas y sin seguir el orden cronológico (que para esta serie es vital). Veremos lo que hace Cuatro. Como bien dices: si no fuera por internet!