14 sept 2011

Dues propostes ben diferents

Avui toca tornar als orígens

Tant parlar de feina, de política i de religió (i no sempre per aquest ordre) fan trontollar a més d'un, us ho puc assegurar.

Avui, com deia, toca parlar dels orígens d'aquest modestíssim bloc, de pel·lícules amb estil, o potser sense, però amb missatge. 
Per començar, m'agradaria recomanar-vos una pel·li, sobre tot als que esteu a la franja dels 35-45 anys, i que vaig gaudir ara fa unes setmanes:  "Super 8"


La pel·lícula està dirigida pel creador de "Lost" (Perdidos), JJ Abrahams, amb la producció de l'Steven Spielberg i ens porta directament a un film d'aventures dels 80, barreja dels "Goonies" amb "E.T." i potser amb "Encuentros en la Tercera Fase". Pel·lícula pels fans del gènere totalment recomanable.

L'altre recomanació no te res a veure amb aquesta Super-8. 

"La piel que habito" és la darrera "creació" del Pedro Almodovar




Reconec que mai he estat un fanàtic de l'Almodovar, i tot i que aquesta darrera pel·lícula seva és de les pitjors que l'he vist com a director (potser per que es tracta d'un guió adaptat i no ha estat a l'alçada) la història és realment fantàstica, cinema negre i amb molta força visual i creativa. De fet, la història té un moment de canvi radical, quasi tan radical com el de "Million Dollar Baby", però tot i que el merit no és de l'Almovodar, sino de l'autor de la novela en la que es basa el film, val la pena veure-la.

En definitiva, dues propostes ben diferents.

3 comentaris:

Anónimo dijo...

He "intentado" que me gusten las pelis de este hombre pero no lo soporto!!!.

Yo quiero ser una chica Amenabar!!

Philippe dijo...

La de Super 8 me seduce, la de almodovar no.
Pero lo que más me gusta es la musiquita de tu blog.
Lo he puesto en mis favoritos para trabajar mientras.
Relaja un montón y es de muy buen gusto.
Un abrazo tio, gracias por éste regalo.

Pipo dijo...

No hay de que...