7 feb 2010

Dues excel·lents propostes

La passada setmana es van estrenar les dues millors pel·lícules del que portem d'any. Encara queda molt de temps i, de continuar a aquest ritme, segur que aquest serà un any d'excel·lents pel·lis.
La primera pel·li interessant és la nova proposta del mestre Clint Eastwood.
Aquest home, a la seva edat, ens està mal-acostumant a portar-nos una gran pel·li un o dos cops a l'any. Si ho recordeu, a l'Abril de l'any passat ja vaig fer un comentari sobre la seva prolífica etapa actual i sobre les grans pel·lícules que Eastwood ens està deixant per a la memòria col·lectiva.

En el cas d'Invictus, basada en una novel·la del periodista anglès afincat a Sitges John Carlin, que narra l'arribada de Nelson Mandela a la presidència del govern Sud-africà i de com fa país mitjançant un esport considerant, fins a aquell moment, només de blancs.
Memorable l'actuació de Morgan Freeman com a Mandela.




La segona excel·lent pel·lícula de la setmana és En tierra hostil.
He de reconèixer que m'ha sorprès molt pel seu realisme i la psicologia dels seus principals personatges. Narra la historia d'un equip de desactivadors de bombes de l'exercit americà a la guerra d'Iraq i el seu principal membre, el Sargent James, adicte a l'adrenalina que li provoca l'exercici de la seva feina.



Dues bones propostes per al cap de setmana.

4 comentaris:

Anonim poc anonim dijo...

SI hi ha alguna d'aquelles de peus estirqats, crispetes i que no li mola a la parenta, m'apunto.

Prometo no portar una legió de nens ni res, el temaserà top secret i gaudirem de la peli sense que ningú es pixi, caiguin crispetes, ''m'avorreixooo'', etc.

Pipo dijo...

ja ja ja...
Missatge rebut!

elbosquefantasma dijo...

No he visto invictus, pero el duo Eastwood - Freeman es de los que se puede apostar por ellos. Y la historia de un milagro parece interesante.
Si he visto "En tierra hostil", y que decir, que no se puede comparar entre ir al super a elegir entre 40 tipos de cereales, al subidón de andar desactivando minas por medio mundo. Sólo una cosa, si estoy casado con la "perdida" yo no marcho a la guerra,,, ese es el fallo de guión.jejejj Saludos

Pipo dijo...

Me alegra verte por aqui de nuevo, bosque.
Ya sabes que Eastwood es una de mis debilidades y ver como se supera en cada peli que hace y a su edad, es algo que me fascina.
Freeman, a quien debo reconocer que no es precisamente una de mis debilidades, está buscando el Oscar con este papel, pero francamente se lo merece si se lo dan.
En algunos momentos de la peli, no puedo distinguir si es Freeman o Mandela... ¿Querrá decir mucho?