15 nov 2008

Jimenez Losantos fomenta l'us del català



Avui llegia a la prensa que Federico Jiménez Losantos ha estat condemnat a indemnitzar a ERC amb 60000 euros per anomenar als seus membres “proterroristes” a un article publicat l’any passat al diari El Mundo.

En aquest article, el periodista “más dicharachero” de les Espanyes insinuava que a la seu d’ERC havien d’haver armes i que els seus membres eren o havien estat terroristes sense penediment arran la detenció de dos membres de les JERC per enviar amenaces a l’Albert Rivera de Ciutadans.

No és la primera vegada que a Jimenez Losantos el comdemnen a indemnitzar a ERC. Ja va ser comdemnat a l’any 2007 per anomenar a Carod-Rovira i Puigcercós terroristes.

Segurament el Jordi Evole (conegut també com “el follonero”) haurà de fer hores extres recaptant diners per que Jimenez Losantos pugui pagar totes les multes a les que ha de fer front (ERC, Ruiz Gallardon, etc...)

ERC ha anunciat avui mateix que dedicarà aquesta indemnització per a la promoció del català. Bona idea.... I si muntessin una academia de català al costat de la seu de la Conferència Episcopal?

0 comentaris: